Wekelijkse samenvatting van Februari 21, 2022

We presenteren met trots Rock Believer, Die hände hoch en Il mondo onder de 99 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Scorpions, Geri Der Klostertaler of Jimmy Fontana.

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede bruiloftstemming. Met de catalogus van aangepaste playbacks van Version-Karaoke is het mogelijk om alle instrumenten van je cover een voor een te repeteren. Hop, schiet in je nette pak en sluit de gitaar aan!

Wekelijkse samenvatting van Februari 14, 2022

We presenteren met trots Atom Heart Mother, In the Gallery en One onder de 67 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Pink Floyd, Dire Straits of Bee Gees.

Wekelijkse samenvatting van Februari 07, 2022

We presenteren met trots We Don't Talk About Bruno, Nutbush City Limits en How Do I Make You Love Me? onder de 82 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Encanto film), Beth Hart of The Weeknd.

Wekelijkse samenvatting van Januari 31, 2022

We presenteren met trots Wie'n schönen Country Song, Three Little Birds en Turn the Tide onder de 85 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Truck Stop, DJ Ötzi of Sylver.